Yazılım Kursunu Coder Akademi'den Almanız İçin 8 Neden!

Yazılım Kursunu Coder Akademi'den Almanız İçin 8 Neden!
Coder Bilişim Akademisi uzaktan eğitim modeli; Canlı dersler, video kayıtları ve sürekli eğitmen desteği ile beslenen bir eğitim sürecini temel alır. Diğer eğitim modellerine kıyasla, Coder Akademi uzaktan eğitim yöntemiyle kurs alan öğrencilerimizin %100 başarı oranına sahip olduğu tespit edilmiştir.

Farklı bir uzaktan eğitim deneyimini Coder ile yaşayın!

1. Kariyer Danışmanlığı

Yazılım kursu almak istiyorsunuz fakat nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Yazılım projelerinde aktif senior ve danışmanlık görevleri yapmış, eğitmenlik tecrübesi olan profesyonel kadromuzdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alarak, planladığınız kariyeriniz veya projeleriniz için en doğru eğitim programlarına yönlendirilirsiniz.

2. Uzaktan Canlı Eğitimler

Yazılım kursu ders esnasında eğitmeniniz ile interaktif etkileşimde olmanızı gerektirir. Soru sorabilmeli ve anında cevabını almalısınız. Haftanın belirlenen günlerinde yapılan canlı eğitimlerde sesli ve yazılı sorularınızı sorabilir, beyaz tahta, masaüstü ve dosya paylaşımları yapabilirsiniz. Yazılım kurslarımızda dersler uygulamalı olarak işlenir.

3. Video Kayıtları

Kayıt olduğunuz yazılım kursunun canlı dersleri kayıt edilir. Dersten sonraki gün video kayıtları ve derste yapılan uygulamalar erişiminize açılır. Tüm içeriği bilgisayarınıza indirebilir ve dilediğiniz kadar tekrar edebilirsiniz.

4. Eğitmen Desteği

Eğitim süresince ders saatleri dışında da eğitmeninize sorularınızı sorup, hızlıca yanıt alabilirsiniz. Böylece öğrenme süreciniz ders saatleri ile sınırlı kalmaz. Motivasyonunuz düşmeden hızla öğrenmeye devam edersiniz.

5. Tartışma Platformu

Tartışma platformlarımızda sınıf arkadaşlarınız ve eğitmenleriniz ile öğrendiklerinizi tartışıp fikir alış verişi yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.

6. Profesyonel Eğitmen Kadrosu

Coder Bilişim Akademisi eğitmenleri; eğitim verdikleri alanda saha tecrübesine sahip, uzmanlıklarını ve eğitmenliklerini sertifikaları ile kanıtlamış profesyonellerdir.

7. Güncel Müfredatlar

Tüm eğitim müfredatlarımız ilgili teknolojiyi üreten vendorun resmi kurs müfredatları ve sektör gereksinimleri harmanlanarak oluşturulur ve sürekli güncel bilgiyi aktarır.

8. Sertifika

Yazılım kurslarımıza katılan öğrencilerimiz kurs sonunda Coder Bilişim Akademisi tarafından düzenlenen sertifikalarını almaya hak kazanırlar. Bu sertifikalar ile CV'nizde aldığınız eğitimleri belgeleyebilirsiniz. Uluslararası geçerliliği olan Microsoft, Oracle vb. vendorların sertifikalarını almak isteyen öğrencilerimiz ise Pearson Vue yetkili sınav merkezimizden randevu alarak sınavlarına girebilirler.

Son olarak yazılım ve bilişim kurslarımıza gözatmak isterseniz Buradan inceleyebilirsiniz.




iptal-ve-iade